VARDAGSKOMPLIMANGER ÅT FOLKET

Tänkvärt & lyrics / Permalink / 8
Vardagskomplimanger. Shit vad jag älskar dom. Man är helt oförberedd så säger någon "Vilka fina byxor" eller "Snygg jacka, är den ny?".
 
Jag är en sån som nästan alltid lägger ner ganska mycket tid och tanke på vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut. Jag antar att jag är lite fjompig men jag har aldrig samma byxor eller samma tröja två dagar i rad. Men grejen är att jag skulle ju aldrig märka om någon annan hade det. 
 
När man är på fest eller liknande är ju alla så himla uppiffade och snygga, då är det ju som gjort för att berömma varandras utséende. Då tar man nog det inte på lika stort allvar, men när någon säger det när man har sina vanliga vardagskläder på sig tror jag det betyder mer, så är det för mig iallafall.
 
Jag tror att jag själv är ganska dålig på att ge vardagskomplimanger trots att jag brukar tänka "Shit vilken snygg tröja.", ska bli bättre på att säga sånt istället för att bara tänka det. Det kan ju inte skada lixom.
 
Hoppas jag inte är ensam om att uppskatta, förlåt ÄLSKA vardagskomplimangar. puss

DAG 10 - VAD JAG HADE PÅ MIG IDAG

Blogglista / Permalink / 7
Dag 10. Vad jag hade på mig idag
Okej nu ska vi se. Idag hade jag på mig: ett par slitna jeans som jag hittade igår när jag rotade runt lite in el wardrobe, har fixat hålen själv men det va sjukt längesen. En vit tröja med med svarta sträck som jag faktiskt lånade av syrran. Till det hade jag en skinnjacka, ett par converse, solbrillor och det enda smycke jag hade idag va en klocka. Tillägger för säkerhets skull att jag hade underkläder också, så att det inte sker några missförstånd. puss ETT SKÄRP OCKSÅ!

MELLIS

Ätbart / Permalink / 1
Glömt kolla sista avsnittet av Top Model, så gör det nu. Eller just nu är det en liten paus så passade på att bloggeliblogga. Kunde ta en lite tidigare buss hem idag så det ÄGDE kan jag jag meddela. Smet in på Ica och köpte en honungsmelon, fast det var en vattenmelon. Dom hade felmärkt den, frågan är ju om jag tjänade några ören på det, man hoppas ju. puss
Till top