TURKIET DEL 1

Turkiet 2014 / Permalink / 10
Vi flyg på kvällen, så sjukt mysigt att komma fram mitt i natten.
 Både saknar och inte saknar mina lösnaglar. Tycker det är sjukt snyggt men vääldigt opraktiskt...
 Allvarligt denna juicen va så god så ville köpa med mig några tusen hem. (Fast tandläkaren sa i torsdags att jag inte fick dricka så mycket juice, TACK?!?)
 Block B av hotellet, de lugna poolerna. Gissa hur ofta vi va där? ALDRIG. Eller jo en gång förresten hehe... Bodde i huset till vänster, längst ner i vänstra hörnet, hehe typ under jorden och allt så det ägde!
 Block A, här va vi nästan always. Förrutom en gång då...
 Här va vi nog påväg till stranden if I remember right. Vi hade frukostbuffé på hotellet, därav de snygga armbanden.

Vi åkte den 24 maj, så ja, det va ju ett tag sedan hehe. Men har ju lovat att visa bilderna och det vill jag väldigt gärna göra. Så här är första delen. Tror inte jag behöver beskriva eller förklara hur mycket jag saknar detta land, gråter typ... puss

RASTLÖS

Agnes / Permalink / 6
Åh får panik när jag inte har något att göra, ni vet när man inte orkar sitta stilla. Men tänkte läsa igenom lite kommentarer eftersom jag ligger lite efter vad det gäller dom! Ska kolla på VM också, eller iallafall sista matchen. Får se vad jag hittar på innan det.
 
Emmie skulle egentligen kommit hit men vet inte riktigt hur det blir med det, men man får väl hoppas. SÅ BESVIKEN eftersom det inte fanns någon vattenmelon på Ica, så taskigt... puss
Till top