FISKBENSFLÄTISCH

Agnes / Permalink / 14
Tjabba!
Var ju sjuk måndag och tisdag, så jag har inte kunnat träna.. Men ikväll ska jag det! Känns riktigt bra. Så snart bär det av mot fotbollen, tagga. Känns konstigt att det redan är fredag imorgon, men klaga gör jag inte för jag älskar helgen! Är nog inte ensam om det...
Fiskbensflätisch!

SPONSRAT INLÄGG - WAKAKUU

/ Permalink / 2
Jag har många gånger varit inne på Wakakuus hemsida. De har fullt av fina kläder som gjorts av kända designers och har bra märken. Vad sägs om namn som Acne, Odd Molly och Marc By Marc Jacobs? 
På Wakakuu finns klänningar som är perfekt för alla tillfällen. Jag gjorde ett kollage på några av mina favoriter. Vissa passar bra till fest, andra till en fin middag, vardagsklänningar och endel som skolavslutningsklänningar eller liknande. Utbudet av klänningar är enormt och passar alla i smaken.
I kategorin "Jackor och Kappor" hittar jag alltid massvis med underbara plagg. Om jag någon dag köper en jacka eller kappa här är jag säker på att den kommer bli min favorit. Trots att det finns enkla skinnjackor är dom väldigt eleganta, precis som skinnjackan i mitten på kollaget ovanför. 
Vet du inte hur du ska matcha kläderna? Då finns det en kategori som heter "Våra outfits". Där det även finns länkar till alla kläder som är med. Det har aldrig varit enklare att handla high-fashion mode med hög kvalitet online.
 
Till top